Úvod » O městě » Aktuálně » Tiskove Zpravy » MIC Svitavy prokázalo svoji kvalitu

MIC Svitavy prokázalo svoji kvalitu

25. 8. 2022

Městské informační centrum ve Svitavách dlouhodobě poskytuje zákazníkům služby na té nejvyšší úrovni. O tom svědčí například titul absolutního vítěze ČR v anketě „Oblíbené informační centrum roku 2020“. Letos se o hlasy spokojených zákazníků uchází opět, posilněno úspěchem v „Mystery shopping“.

V rámci ověření kvality služeb Turistických informačních center v České republice, pořádá každoročně Asociace turistických informačních center České republiky (A.T.I.C.) tzv. Mystery shopping. Jedná se o tajnou zkoušku služeb informačního centra v přestrojení, kdy vyškolený mystery shopper přijde jako běžný klient do informačního centra a potají hodnotí vše z pohledu zákazníka.

Mimo jiné se hodnotí:
•    Značení a otevírací doba IC
•    Exteriér IC
•    Interiér a vybavenost IC
•    Pracovník IC – vizáž, přístup, odbornost
•    Prostor je samozřejmě také subjektivnímu dojmu zákazníka

Informačnímu centru města Svitavy se letos podařilo získat 41 bodů z celkových 42.
Co k výsledku dodává vedoucí MIC Petr Šmerda?
Děkuji kolegům za skvělou reprezentaci města Svitavy. Jsem rád, že poskytované služby veřejnosti jsou v našem informačním centru na vysoké úrovni. Naše činnost je velmi pestrá, časově i personálně náročná, proto si tohoto ocenění velmi vážím. Doufám, že jsou naši zákazníci spokojeni."

Městské informační centrum se letos opět uchází o hlasy spokojených zákazníků, kteří mohou hlasovat na webu www.kampocesku.cz.